Pääsin jälleen Hopottajien kamppikseen mukaan (www.hopottajat.fi). Tällä kertaa testattavana oli God Morgon Bifido -mehut, appelsiinin ja omenan makuiset. Täytyy sanoa, että mehuja oli aikas haasteellista löytää kaupasta. Cittarissa oli vain omenaa, appelsiinin kohdalla hylly oli tyhjää täynnä molemmilla käyntikerroilla. S-marketista niitä sitten viimein löytyi, kumpaakin plaatua.

Noh, vihdoin päästiin sitten maistelemaan! Miehen mielestä maku oli "tavanomainen". Itselleni appelsiini maistui kyllä, oikein raikasta ja hedelmäistä, mutta omppu kyllä oli vähän turhan makeaa meikäläisen makuun. (Tämänköhän takia ne omput siellä Cittarissakin oli jäljellä?) Tytär ei koske sen enempää appelsiiniin kuin omenaankaan mehumuodossa ja poikaa ei ole näkynyt mailla halmeilla koko heinäkuussa, joten tällä kertaa koko perheen arviota ei tuotteista ole saatavilla.

Summa summarum: appelsiinia ehkä tulee joskus ostettua jatkossakin, kun tekee mieli vatsaystävällistä juomaa, mutta omenat taitaa jäädä hyllyyn edelleen :)

Lisätietoa kiinnostuneille tuotteista löytyy osoitteesta 
http://www.godmorgon.com/bifido.